Deník Anděl v kuchyni - jaro

Neohodnoceno

E-book Anděl v kuchyni je praktický deník pro všechny, co chtějí zařadit více rostlinných surovin do svého jídelníčku, ať již z důvodů etických, ekologických nebo zdravotních.

Díváte se na pořady o vaření v televizi, jako na seriál, ale do kuchyně vás to nedostane?

Chcete jíst zdravěji, ale nevíte, jak začít?

Rádi byste jedli méně masa, ale máte obavu, že vás bezmasé pokrmy chuťově neuspokojí a hlavně nezasytí?

490 Kč
K objednání online

Prostřednictvím E-booku Anděl v kuchyni a bonusových videí vás vezmu do své kuchyně a přesvědčím vás, jak je rostlinné vaření jednoduché, kreativní, zábavné a hlavně velmi chutné.

Deník je nedatovaný a je určen pro období jaro, můžete s ním začít pracovat kdykoli. Další roční období budou následovat.

 

Co v deníku najdete?

Rady a tipy, jak si chytře vybavit spíž, lednici i mrazák, abyste během chvilky vykouzlili zdravé pokrmy.

Doporučení konkrétních surovin, se kterými bude chuťový zážitek zaručen.

Spoustu tipů, čím dochutit bezmasé pokrmy a jak pracovat s pátou chutí UMAMI neboli chutí mňam, tak, aby vám v jídle nic nechybělo.

Dozvíte se, jaké pomocníky si pořídit do kuchyně, jak atraktivně nakrájet zeleninu a mnohé další.

 

Praktická část obsahuje vždy jeden plnohodnotný bezmasý recept týdně a další recepty k vyzkoušení. Celkem se tedy během jara naučíte 11 nových bezmasých receptů + dalších 19 pokud budete chtít, více než jedno bezmasé jídlo týdně. Odpověď na otázku: Co mám uvařit, aby to bylo zdravé, chutné a během 30 minut na stole? Budete mít díky deníku vyřešenou. :)

Jako bonus č.1 získáte k deníku video se všemi 11 základními recepty + recept na univerzální živinami nabitý salát, takže jejich příprava bude pro vás opravdu hračka. Navíc, můžete využít bonus č.2 14ti denní e-mailovou konzultaci zdarma, aneb ptejte se mě na cokoliv ohledně rostlinné stravy či vaření a já vám ráda odpovím. :)

Deník obsahuje recepty se spoustou sezónní zeleniny a v rámci receptů se naučíte pracovat s mnoha dalšími rostlinnými surovinami, jako je např. špaldové kernotto, ječné kroupy, rýže basmati natural, červená čočka, žlutý hrách, tofu, tempeh atd.

 

Koupí deníku získáte:

laskavého rádce a pomocníka na vaší cestě objevů nových rostlinných chutí,

vyzkoušené konkrétní suroviny a postupy, se kterými vás to bude v kuchyni bavit.

 

Vaření bude ve vás vyvolávat pocit radosti a nikoliv nutné povinnosti. Nebuďte na to sami a pojďte do toho se mnou. Než se jaro zazelená v plné kráse, vaše vaření získá zcela nový rozměr. Jednoduchý, zdravý a praktický!:)

 

Bonus zdarma k deníku: